Si baietii sunt fete de treaba!


                    Poate sa imi explice si mie cineva de ce e atat de important ca femeia sa aiba genele de parca mai are un pic si isi ia zborul? De ce trebuie sa aiba gura atat de umflata ca doua lipitori care se fut sau de ce tatele trebuie sa fie ca doua baloane pe post de vesta de salvare? De ce fratilor nu va multumiti cu ce aveti? Voi sunteti aia care ati luat decizia sa va combinati cu ea, acum ca ati reusit si i-ati pus “label-ul” de gagica-ta/nevasta-ta, acum nu va mai place. Trebuie sa isi faca upgrade la luna ca sa te mai uiti la ea. Pai in pula mea, tu de ce nu inveti sa dai jos maimuta si sa iti pui implanturi sa iti faci coaiele mai mari daca tot esti asa pretentios? Auzi, dar ghearele alea de la picioare sunt inscrise intr-un concurs de sunt atat de lungi si ascutite? Consursul “ Boul cu copitele cele mai WTF  2017”? Daca ai ajuns sa ii dai apropouri ei ca “te-ai dolofanit putin” si etc, eu zic sa te uiti putin in oglinda gol si sa vezi ca nu totul straluceste, poate doar geamul oglinzii, dar nu si ce reflecta. Femeia intotdeauna ar trebui apreciata ca face de o mie de ori mai multe lucruri decat tine! Las-o in pula mea de treaba! Dupa ce ca esti mai rau ca un urangutan in calduri mai ai si pretentii sa te futi cu o felina.             Unii barbati au ajuns sa fie mai pizde decat pizdele. Nu stiu ce s-a intamplat in ultimii 3 ani, daca v-ati uitat la prea multe filme porno cu transexuali, cert e ca acum nici nu se mai gasesc aparate IPL in magazine de cand v-ati apucat voi “musculosii” de aranjat. Tu vrei ca femeia ta sa fie ca o regina, dar daca tu “musculosul  2017” ii furi toate produsele de la Sephora, ea ce sa mai foloseasca?
                   Ori sunteti niste maimute nespalate ori sunt mai rau ca transexualii. Pe aia ii inteleg ca se aranjeaza, sunt transexuali. Voi vreti sa fiti “barbati” cu chip de pizde? Tin sa va spulber bula de sclipici roz in care traiti si sa va spun cat mai sincer ca ati inceput sa semanati cu ei. Unii barbati se “penseaza” pana si in cur! DE CE? Mi se pare ca vreti sa va futeti singuri, pentru ca femeile voastre cauta sa stea cu barbati, nu cu pizde. Daca noi fetele voiam pizde, ne duceam in cluburi de gay si agatam lesbience sau bisexuale. In loc de solar ar trebuii sa calatoriti undeva exotic, cum ar fii Auchan sau Carrefour si pe “aleea” cu nisip fin si miros de parfum, sa culegeti un sapun!
                    Incearca data viitoare cand mai dai sfaturi sau faci fite ca “a ta” nu e cum iti doreai, sa te mai uiti baiatu meu si la tine! Da-o dracu, sa fim sincere! Noi vrem un “barbat”, doar stim cu totii ca si baietii sunt fete de treaba.


Pana data viitoare, lasati-ne saloanele in pace ca nu mai avem loc de voi!


Ai grija de tine si de corpul tau,
A.

Comments

Popular posts from this blog

Futută in cur si cu sufletul in rai

La o bere cu baietii

Unde pula mea sunt? Da tu cine esti?