Fosta lui Curva ta

Sunt convinsa ca in proportie de 75-80% dintre voi va simtiti pe locul 2. Relatia voastra era perfecta "pe vremuri". De ceva timp scartaie si unele dintre voi ori nu mai vedeti bine ori sunteti prea proaste sa acceptati adevarul.

Incearca sa iti aduci aminte acum ceva timp cand el te-a intrebat daca "e ok sa vina si fosta lui cu restul din gasca?" si tu ca o desteapta si dulce ce erai cu el, ai spus "da mami, normal!" Aici tu ai facut prima greseala! A doua greseala a urmat atunci cand tu l-ai lasat "cu baietii in club sau la o berica", ca doar " am incredere in el ca si el are in tine" 😂
Cum sa fi atat de naiva? Sau mai bine zis ATAT DE PROASTA?

Am si eu o simpla intrebare pentru tine : Ce cauta fosta lui in viata voastra?
Doar stii ca trecutul ramane trecut. De ce sa dezgropam mortii si sa ii taram dupa noi? Lasa draga mea gunoiul sa stea in ghena! Nu il mai aduce "de dragul lui" in casa si nu il mai tara dupa tine in pat noaptea! Iti faci rau singura pentru ca stiu sigur ca undeva acolo in adancul sufletului tau nu o suporti si tu stii foarte bine ca nu are ce cauta in viata voastra. Inteleg ca ei au ramas "prieteni", dar mai bine intreaba-te daca vei rezista sa adormi in fiecare seara cu gandul la ea si la ce poate ea sa faca cu el daca tu nu esti prin preajma.

De ce sa te complici atat cand ii poti explica foarte sincer ce simti si cum ca esti deranjata de faptul ca el aduce trecutul inapoi in prezentul vostru. Daca el te iubeste cu adevarat cum crezi tu, atunci el va gasi o solutie foarte simpla ( daca nu o gaseste el si e prea prost atunci ii spui tu ce are de facut). Cert e ca in final trebuie sa dispara fosta ca tu sa revii pe locul 1. Pana atunci "taci si inghite".

Asa ca lasand glumitele deoparte, scapa de curva aia mai repede ca sa iti recapeti rolul de regina!

Si faza cu "ies si eu puiu la o bere cu baietii si nu ai cum sa vii ca nu mai vine nici o alta fata" este cea mai mare minciuna pe care o poate spune un baiat unei fete cand sunt impreuna! Stai linistita ca nu vin alte fete cu ei, deja ii asteapta acolo!

Daca prietenul tau iti spui asa ceva ai doua variante : 1. Ii explici ca nu e ok sa procedeze asa, ca nu te intereseaza despre altele daca vin sau nu si ca voi sunteti amandoi impreuna asa ca iesiti impreuna, si varianta 2 daca nu o inghite pe prima este sa il lasi sa iasa sa se faca muci si sa mearga si pe la "stiptis" in drum spre casa si tu in timpul asta sa ii impachetezi frumusel lucrusoarele, sa ii pui hainutele in niste saci de rafie, ca mai mult nu merita din moment ce alege baietii in locul tau( ca doar ei il vor iubii la nesfarsit nu?!) si sa ii pui saculetii la usa.

Fa o baie fierbinte si gandeste-te in cada linistita eventual cu un pahar de vin ce frumos e cand poti incepe un nou inceput. 🍸

Fara fraieri si nesimtiti. Mai bine un barbat care sa aiba grija de tine decat un baietel pe care sa il ingrijesti tu. Tine minte! Nu l-ai luat sa-l cresti! Asta era treaba lu' masa! 👶

Fi desteapta si pune-te pe primul loc ca el sa stie de la bun inceput pe ce loc stai si cine poarta  👑!



Pana data viitoare,
Ai grija de tine si de corpul tau,
A. 💋





Comments

Popular posts from this blog

Futută in cur si cu sufletul in rai

La o bere cu baietii

Unde pula mea sunt? Da tu cine esti?