Grasutele din Herastrau

          Explicati-mi si mie combinatia asta " Girly FAT 2017"... Fetele grase ce se imbraca sumar la concertele gratis din majesticul parc Herastrau, sau cum ne place noua, bucurestenilor, sa ii spunem " Hera"? Ma fetelor, cine v-a invatat ca greutatea inseamna si frumos, mai ales cu cat este mai expusa? E total eronat! Nu e nimic frumos in a merge la un concert gratis, unde dupa ce ca ajungi sa fi imbrancit, mai esti si obligat sa "admiri" celulita alteia. Vergeturile se rezolva cu 3 sedinte de IPL, mai da-le in mama lor! Celulita cred ca stii foarte bine cum se rezolva si ea.

          Am fost de curand la un concert unde tin sa mentionez ca 50% dupa ce ca erau "super size (Sa vedeti si filmul Super Size Me... recomand pentru voi fetele grasute)" isi etalau cu atata pasiune sunculitele depuse cu un an sau doi in urma, mai erau si nespalate si putin paroase stilu vintage A La Himalaya. Pe bune? Chiar nu puteti sa va uitati cu sinceritate in oglinda,  sa acceptati faptul ca nu e NIMIC frumos in a fi grasa, buboasa si paroasa? Mai ciudat e ca aveti si iubiti, si SLABI in comparatie cu voi 😱 Cum reusiti? Exista vreun site gen
" www.fetishcugrase.ro" pt barbati?😂

          Inteleg ca va este lene sa mergeti la sala, ok... sau poate nu va permiteti, dar alergatul e cum va place voua... MOKA! Mars in pula mea si da sunca jos! Porcii sunt doar pentru masa de Craciun! Nu sa umble vii prin parcurile din Capitala!

Pana data viitoare faceti si voi grasutelor un dus ca sub burtile alea mai si miroase ;)

Aveti grija de voi si de corpul vostru,
A.

Comments

Popular posts from this blog

Futută in cur si cu sufletul in rai

La o bere cu baietii

Unde pula mea sunt? Da tu cine esti?